MAAILMAN PARAS POSSUJUTTU

Nyt on menossa joku ruokakausi, koska oon ihan onnessaan kun voin jakaa teille yhen reseptin. 
Se on jonkun äitylin kertoma, kun pyysin tajunnanräjäyttäviä reseptejä. Ruoan oikeeta nimeä en tiiä, mut se on niin hyvää ettei se tarvi hienoja nimiä, kun se vaan on :D! 



 
Tarvitset 

•N.1kg Porsaan fileetä (pihvifile, sisä- tai ulkofile).
• mustapekkaa tai Aurajuustoa
• 1-1,5 purkkia kuohukermaa
•2-3 päärynää 
(nektariini)
suolaa ja pippuria

1. Poista fileestä ylimääräinen rasva ja leikkaa se n. 1,5cm pihveiksi.
2. Ruskista pihvit kevyesti pannulla
3. Laita pihvit (suolasin ite tässä vaiheessa kevyesti ja heitin mustapippuria sekaan. Käyttäessäsi mustapekkaa älä               lisää mustapippuria) uunivuokaan, lisää niiden päälle juustoa.
4. Pilko päärynät ja nektariini melko ohuiksi palasiksi ja ujuta lihojen sekaan vuokaan.
5. Kaada kerma lihojen ja hedelmien päälle siten, että ovat kosketuksissa kerman kanssa.
6. Paista uunissa 175-200 asteessa noin 60min. 

Kerma antaa päärynöille taivaallisen maun uunissa! En olis uskonu tätä ruokaa näin hyväks, ulkonäön perusteella, mutta tästä tuli heti mun lempiruoka.

Maailman yksinkertasinta tehä ja voi pojat mikä makucombo suussa: suolasta, makeeta, kermasta, täyteläistä, lihaisaa... <3 Maku korvaa näön tässä tapauksessa.

Tarjoile ruoka esim. Lohkoperunoiden/ bataatin kanssa. 
Raikas salaatti sopii kylkeen koska ruoka on niin mehevää ja tujua itsessään :)

Ps. Ite tykkäsin ehkä hitusen enemmän jopa tosta aurajuusto-versiosta, mutta alkuperäseen ohjeeseen kuulu mustapekka.


Huom! Mikäli lihaa on yli kilo, niin osta suoraan 2 purkkia kuohukermaa. Käytin 1,2kg ulkofileetä tohon määrään ja Auraa olis voinu olla enemmänkin kun sen paketin verran. Kermaa meni 1,5purkkia tohon määrään.





Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.